Pierderile cauzate de un incendiu izbucnit intr-un depozit sunt semnificative. Trecerea la depozite de dimensiuni tot mai mari si numarul in continua crestere al centrelor de distributie au determinat necesitatea unor solutii, din ce in ce mai complexe, de detectie si protectie impotriva incendiilor.

Un incendiu major poate aduce foarte rapid o afacere in impas. Pierderile de bunuri si echipamente, daunele provocate constructiei si nefunctionarea ulterioara a unor echipamente sunt doar cateva dintre rezultatele in cazul incendiilor rapide. In schimb, cu solutiile potrivite, riscul de avarii minore sau incidente grave poate fi evitat sau redus. Proiectarea unui sistem de protectie impotriva incendiilor necesita expertiza in acest domeniu.

Atunci cand sistemul de detectie incendiu este deja instalat, un manager trebuie sa se asigure ca intreg personalul a fost instruit cu privire la protectia impotriva incendiilor si ca planurile de evacuare sunt amplasate in locurile potrivite, acestea reprezentand cele mai importante aspecte.

Pentru consultanta in domeniu ne puteti contacta competand formularul de mai jos sau telefonic.

incendiu_mega-menu

Solicita oferta pentru instalare sistem detectie incendiu

  • Instalarea sistemelor de detctie a incendiilor este realizata de echipe specializate.
  • Montaj rapid si preturi avantajoase la produse de top precum Hikvision.
  • Garantie, Mentenanta si Service pentru orice lucrare efectuata.
[contact-form-7 404 "Not Found"]